Om KLiNK UF

Vi är fyra glada och engagerade elever från Marina Läroverket som ser ett problem i dagens försäljning av energidryck. Från tillverkandet av energidryck fram tills att produkten når konsumenten så förbrukas det stora mängder energi. Dels i produktionen av aluminiumburken men också i transporten där 95% av vikten står för vattnet i drycken. Transporten av energidryck lämnar med andra ord ett onödigt stort klimatavtryck eftersom vatten är något vi alla redan har hemma i kranen

Vi bestämde oss för att ta saken i egna händer. Eftersom att det enda man egentligen behöver i energidrycken utöver vattnet är koncentratet så har vi spolat burken och säljer istället en energidryck i brustablettsform. Detta gör inte bara transporten effektivare, utan produkten billigare eftersom du får 15 brustabletter i ett enda rör.


Personerna Bakom KLiNK

Filip Narving – Verkställande Direktör

Filip är klarsynt och ambitiös, hans sinne för ordning kommer driva företaget framåt. Filips uppgift är att delegera, strukturera och samordna vilket är uppgifter som passar honom som handen i handsken, just därför är Filip verkställande direktör.

Kontakt
076-610 58 11
filip@klinkdrink.se

Max Mosseby – Ekonomichef

Max är noggrann och strukturerad och hans intresse för entreprenörskap och ekonomi gör honom till en utmärkt ekonomichef. Max har tidigare erfarenheter av webbutiker, vilket underlättar hanteringen av nätförsäljningen och hanteringen av hemsidan. Max huvudsakliga uppgifter är att kontrollera företagets ekonomi rätt och ständigt.

Kontakt
070-455 96 57
max@klinkdrink.se

Henrik Magnusson – Marknadschef

Henrik är nyfiken och kreativ, hans positiva inställning till att utforska samt analysera marknader och kunder gör honom till den perfekta marknadsföringschefen. Hans uppgifter i företaget är att marknadsföra Klink Uf på rätt sätt och för rätt målgrupp.

Kontakt
073-079 64 57
henrik@klinkdrink.se

Ida Örling – Försäljningschef

Ida är socialt och kommunikativt begåvad. Hennes sociala förmåga är perfekta i uppgifterna kundkontakt och försäljning. Det gäller att veta med vem och hur man ska prata för att sälja en produkt, just därför är Ida försäljningschef.

Kontakt
073-510 87 22
✉ ida@klinkdrink.se